Down To Earth

down-to-earth-dvd
€ 18,95 per stuk

Geen voorraad

Specificaties

Renate Heinen, Rolf Winters
8717249484462
Engels, Nederlands o
2915
90"
DVD

DVD (Alleen Nederlandse ondertiteling)

Nog nooit draaide een documentaire zolang in de bioscoop; ruim 165.000 mensen zagen de film. DOWN to EARTH inspireert de kijker om na te denken over zijn toekomst en die van de wereld waarin we leven.

Een familie laat de doorgedraaide wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar alle uithoeken van de aarde op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld waarin we leven. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan; maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de stamoudsten, de wijzen die nog nooit eerder geïnterviewd werden.

De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze wijzen en de levens-veranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben. Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is om in het licht te stappen en hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn om te luisteren.